Hoppa till sidans innehåll

Succé för cancerhoppet

2018-04-08 22:11
Cancerhoppet - en ide som visade sig bli en fantastisk dag med många skratt och en helt otrolig summa som skänks till barncancerfonden.
  • Uppdaterad: 2018-04-08 22:11

Flertalet av dagens ekipage var dessutom debuterande på tävlingsbanan. Att dessa väljer att göra sin första start just hos oss på kvarnängen är en stor ära.
Våra besökare har höjt oss i Tidahomsbygdens hästklubb till skyarna. Med ett fantastiskt väder och grymma funktionärer som både tog emot, lotsade runt, stöttade, peppade ekipagen både mentalt och med god mat och fika hela dagen gjorde att dagen blev fulländad på alla sätt och vis.
Många startande var noggranna med att stanna och berömma oss och säga att de utan tvekan kommer att komma tillbaka för att just deras upplevelse hos oss varit så bra med precis allt! Dessa ord ska alla ta till sig! Utan er hade inte detta varit möjligt. Det är många pusselbitar som ska falla på plats innan man kan ha en sådan här tävling.
Och vi är evigt tacksamma för alla som har varit med, alla som bidragit och alla sponsorer som har gjort det möjligt att skänka 100% av intäkterna under dagen.
Alla värmande ord och att så många vill komma igen gör oss stolta och ger oss energi. Summan till barncancerfonden som kom in under just tävlingsdagen är 52300kr. Men den totala summan vad vi har fått in just nu är 82570 kr men eftersom vi förlängt insamlingen till sista april så kommer det fortfarande in bidrag samt att fotografen under tävlingsdagen skall administreras sista april.
Många kramar Therése och Hanna - camcerhoppet
Skribent: Elin Karlsson Munk
Epost: Adressen Gömd

ridhusschema

 

 

Postadress:
Tidaholmsbygdens HK - Ridsport
Kvarnängen
52293 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0766353634
E-post: This is a mailto link