Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsryttare för TBHK

25 FEB 2016 21:55
Under 2015 beslöt styrelsen att göra riktade satsningar på de ryttare som valt att tävla för TBHK. Med hjälp av bl.a bidrag från sisu, idrottslyftet m.m, som vänder sig till ryttare som vill utvecklas och komma vidare i sin tävlingskarriär och framför allt ge möjligheter till ökad gemenskapen mellan ryttarna och få nya ryttare att ta steget till att komma ut och tävla. Vårt största mål är att alla ska trivas och känna sig delaktiga som licensierade ryttare för TBHK oavsett vilken disciplin eller nivå man tävlar på.
  • Skapad: 25 FEB 2016 21:55

Bidragen ska bl.a användas till både avsuttna träffar som föreläsningar, gruppträningar mm som ger ryttarna möjlighet till utveckling.

Efter utvärderingen 2015 visade sig de riktade satsningarna väldigt lyckade, under 2016 fortsätter satsningen och i fokus för de medel man ansökt bidrag för står ”ung talang och föreningsutveckling av de licensierade ryttarna”

För att kunna tillmötesgå tävlingsryttarnas behov/önskan beslöt man att tillsätta en grupp med förtroendevalda som ansvarar för planering av aktiviteter man som grupp kan erbjuda ryttarna. Detta är inte en sektion under styrelsen utan en intressegrupp som samverkar med tävlingssektionen och styrelsen.

Alla subventioner som kan komma i fråga ska utföras i grupp, ej enskilda bidrag ges. Aktiviteter ska i möjligaste mån utföras på TBHK:s anläggning.

Är du intresserad av att börja tävla för TBHK?

För ytterligare information eller frågor, kontakta Tävlingssektionen genom Viktoria Bawelin telenr 076-1090769

Skribent: Elin Karlsson Munk

ridhusschema

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Tidaholmsbygdens HK - Ridsport
Kvarnängen
52293 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0766353634
E-post: This is a mailto link