Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


Ungdomssektionen

Ungdomssektionen och är en barn- och ungdomsverksamhet i klubben som innefattar alla klubbens medlemmar mellan 0-26 år. Ungdomssektionen är ett sätt för barn och ungdomar att träffas tillsammans och göra skillnad i klubben.

Vilka är med i US?
Alla klubbmedlemmar under 27 år är med i ungdomssektionen! Det spelar ingen roll om du rider här varje dag, besöker en gång i månaden, är skötare, ridskoleelev eller privatryttare; om du är medlem så är du med i ungdomssektionen! 
På bilden ser du ungdomssektionens styrelse för 2019. De som sitter i styrelsen är de som håller i mötena, skriver protokoll och håller koll på ekonomin

Vad gör US?
Ungdomssektionen anordnar aktiviteter som t.ex. Halloweenkväll, stallkul, filmkvällar, käpphästtävling mm. Nu planeras för att bygga terränghinder genom att ungdomssektionen har sök bidrag via Leader Skaraborg.

Följ oss gärna på sociala medier Instagram @ungdomssektionen_tbhk

Önskar du komma i kontakt med oss maila: 
This is a mailto link

eller via sms till ordförande US Sara Pousette, 072-571 90 59

US styrelse

Längst bak från vänster: Diablo (häst), Alicia Sjögren (ledarmot), Elsa Rydholm (sekreterare), Tilda Stäveryd (kassör), Sara Pousette (ordförande).

Främre raden från vänster: Alva Lemcke (vice sekreterare), Ella Adamsson (ledarmot), Alice Claesson (vice ordförande), Isa Jansson (ledarmot), Nora Sjögren (ledarmot), Andrea Lindgren (ledarmot). Saknas på bilden Alva Bromander (ledarmot) 

Uppdaterad: 08 NOV 2019 20:59 Skribent: Eva Karlsson
Epost: Adressen Gömd

ridhusschema

 

 

 

Bilder nedan är från vårt instagramkonto, följ oss gärna @Tidaholmsbygdenshastklubb

 

 

 

Postadress:
Tidaholmsbygdens HK - Ridsport
Kvarnängen
52293 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0766353634
E-post: This is a mailto link

TBHK:s
sponsorer:

 Under uppbyggnad!