Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


Ungdomssektionen

Ungdomssektionen och är en barn- och ungdomsverksamhet i klubben som innefattar alla klubbens medlemmar mellan 0-26 år. Ungdomssektionen är ett sätt för barn och ungdomar att träffas tillsammans och göra skillnad i klubben.

Vilka är med i US?
Alla klubbmedlemmar under 27 år är med i ungdomssektionen! Det spelar ingen roll om du rider här varje dag, besöker en gång i månaden, är skötare, ridskoleelev eller privatryttare; om du är medlem så är du med i ungdomssektionen! 
På bilden ser du ungdomssektionens styrelse för 2020. De som sitter i styrelsen är de som håller i mötena, skriver protokoll och håller koll på ekonomin

Vad gör US?
Ungdomssektionen anordnar aktiviteter som t.ex. Halloweenkväll, stallkul, filmkvällar, käpphästtävling mm. Nu planeras för att inviga terränghindren som styrelsen i ungdomssektionen har sök bidrag via Leader Skaraborg och byggt.

Följ oss gärna på sociala medier Instagram @ungdomssektionen_tbhk

Önskar du komma i kontakt med oss maila: 
This is a mailto link

eller via sms till ordförande US Sara Pousette, 072-571 90 59

Från vänster: Diablo , Astrid Ekström (ledarmot), Maja Bengtsson(ledarmot) , Tyra Klar (ledarmot), Sara Pousette (ordförande), Alicia Shabani (ledarmot), Isa Jansson (ledarmot), Alice Claesson (kassör), Elsa Rydholm (ledarmot), Ella Adamsson (ledarmot), Alicia Sjögren ( v. ordförande), Tilda Stäveryd (sekreterare), Alva Bromander (ledarmot), Nora Sjögren (ledarmot). Saknas på bilden Alva Lemcke (ledarmot)

  

Uppdaterad: 08 NOV 2019 20:59 Skribent: Eva Karlsson
Epost: Adressen Gömd

ridhusschema

 

 

 

Bilder nedan är från vårt instagramkonto, följ oss gärna @Tidaholmsbygdenshastklubb

 

 

 

Postadress:
Tidaholmsbygdens HK - Ridsport
Kvarnängen
52293 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0766353634
E-post: This is a mailto link

TBHK:s
sponsorer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 Under uppbyggnad!